Lounge Hall - створення зони відпочинку та дозвілля в школі. Брав участь

Доданий
06.05.2023
Номер
10
Створення нового освітнього простору в школі та громаді

В умовах довготривалого дистанційного навчання, зумовленого пандемією COVID-19 та введенням військового стану в країні, у зв'язку з повномасштабною військовою агресією рф проти нашої країни, діти перебувають у стані постійного стресу та потребують живого, неформального спілкування в естетичних умовах і невимушеній атмосфері. Створення інформативно-розважального простору для відпочинку та саморозвитку, зона комфорту, релаксу сприятиме соціалізації, обміну думками, розширенню кругозору, психологічній захищеності, стабільності та, звичайно, емоційному спокою та інтелектуальному збагаченню учнівської молоді Чернігівського ліцею № 22.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Філіна
Бюджет
526 020 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Рокосовського, 45Б, Чернігів

Опис

Команда проєкту

Левченко С. Г. – учениця 10-Б класу, Докін Г. О. – учень 10-Б класу, Гайструк Д. А. – учениця 10-Б класу, Нестеренко Д. О. – учениця 10-Б класу, Губко М. В. – учениця 10-А класу, Беда Є. Р. – учень 9-А класу, Зінченко М. М. – учениця 9-Б класу, Замерлова А. В. – учитель, Карпіко С. М. – учитель, Філіна І. А. – учитель.

Назва закладу загальної середньої освіти

Чернігівський ліцей № 22 Чернігівської міської ради Чернігівської області

Повний опис Проєкту

Метою проєкту є створення інформативно-розважального простору для всіх учасників освітнього процесу Чернігівського ліцею № 22. Проєктом передбачено: встановлення проєктора, магнітно-крейдової дошки, комплекту зручних диванів, пуфів і журнальних столиків, кулерів із теплою й холодною водою, станції для зарядки телефонів. Це все сприятиме комфортному відпочинку та соціалізації, обміну думками, розширенню кругозору та емоційному розвитку дітей. Також може використовуватися для тренінгів, засідань учнівської ради, інформаційних та розважальних перерв, уроків дозвілля, перезавантаження, відновлення сил на перерві перед наступним уроком. Поява нового затишного місця, максимально приємного, забезпечить дітям доступність і комфорт, сучасні умови. Цей проєкт допоможе залучити учнів до активного та цікавого позаурочного життя, реалізації власних креативних проєктів, сприятиме згуртуванню дітей, надасть можливості для вільного спілкування та особистого розвитку учнів у комфортному середовищі.

Для кого цей Проєкт

Цей Проєкт створюється для всіх учасників освітнього процесу Чернігівського ліцею.

План заходів з реалізації Проєкту

Підготовка простору, заміна підлогового покриття (закупка матеріалів) , вирівнювання й фарбування стін даного простору, встановлення підвісної стелі, встановлення меблів і техніки

Очікувані результати

Реалізація Проєкту створення Lounge Hall стане прекрасною можливістю для всіх учнів: тих, хто навчається у Чернігівському ліцеї № 22 з першого класу, і тих, які долучилися у новому навчальному році. Разом вони зможуть потоваришувати, об’єднаються за спільними інтересами, подолають психологічний бар’єр. У довгостроковій перспективі створений інформативно-розважальний осередок забезпечить формування дружної спільноти ліцею, яка має спільні інтереси, мету й погляди, сприятиме відчуттю єдності та взаємодопомоги.

Фотографії