Творчий простір в актовому залі "Торнадо" Брав участь

Доданий
06.05.2023
Номер
14
Культура та мистецтво

Проєкт “Торнадо” Чернігівської ЗОШ №7 покликаний перетворити велике приміщення актового залу в простір для релаксу та кольоротерапії для покращення працездатності учнів та вчителів. Цей проєкт покращує настрій, сприяє стресостійкості та успішності.

Автор проєкту
Бюджет
526 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
просп. Перемоги, 197, Чернігів

Опис

Команда проєкту

1. Тимошенко Максим Андрійович - учень 9 класу 2. Середа Софія Олександрівна - учениця 9 класу 3. Кузьменко Валерій Олександрович - учень 9 класу 4. Величко Софія Андріївна - учениця 9 класу 5. Карпенко Денис Сергійович - учень 5 класу 6. Крошка Ярослав Владиславович - учень 9 класу 7. Семенюк Альона Олександрівна - учениця 9 класу 8. Велігорська Світлана Михайлівна - вчитель 9. Апанасенко Анна Миколаївна - вчитель 10. Хоботня Людмила Леонідівна - вчитель

Назва закладу загальної середньої освіти

Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 Чернігівської міської ради Чернігівської області

Повний опис Проєкту

Мета: покращення психо-емоційного стану через створення простору з функціональними зонами релаксу та терапії.
Проблема: актовий зал знаходиться в занедбаному стані, не є придатним для втілення мрій. Є потреба в мобільних та комфортних меблях, за допомогою яких можна буде організувати різноманітні заходи: конференції, семінари, тренінги тощо; а також є необхідність у мультимедійному обладнанні: екрані та проекторі, тощо.
Бути сучасним навчальним закладом допоможе облаштування актового залу. Команда проєкту усвідомлює потребу в багатофункціональному креативному просторі, де дозвілля дітей набуде нового сучасного значення. У даному приміщенні проходитимуть також різноманітні масові заходи (конференції, семінари, тренінги, батьківські збори тощо), а також уроки, майстер-класи, гуртки. Актовий зал повинен стати мирним центральним осередком школи, мобільні меблі та сучасне обладнання перетворять приміщення на місце релаксації та кольоротерапії, збільшить морально-естетичне задоволення гостей

Для кого цей Проєкт

Для всіх учнів з 1 по 9 класів та вчителів, батьків, а також для гостей школи та її відвідувачів.

План заходів з реалізації Проєкту

1. Підготовка актового залу до ремонтних робіт, демонтаж подіуму. 2. Закупівля й доставка матеріалів для ремонту. 3. Виконання ремонтних робіт в приміщенні. 4. Побудова та обладнання сцени. 5. Купівля меблів і мультимедійного обладнання. 6. Купівля обладнання для забезпечення функціональних зон. 7. Створення муралу на стіні в патріотичному стилі. 8. Монтаж закупленого обладнання. 9. Проведення заходів: конференцій, семінарів, тренінгів, батьківських зборів, уроків, майстер-класів, гуртків.

Очікувані результати

1. Створення мобільного простору "Торнадо". 2. Проведення до кінця 2023 року не менше 12 заходів (конференції, батьківські збори, семінари, зустрічі з гостями школи тощо). 3. Зменшення рівня стресу через функціонування простору, як кімнати релаксу та терапії, де психолог та соціальний педагог зможуть проводити заняття, спрямовані на виховання учнів та їх психологічну підтримку. 4. Не менше 700 дітей та вчителів до кінця 2023 року скористаються послугами простору "Торнадо".

Фотографії