Шкільний ДивоДвір Брав участь

Доданий
06.05.2023
Номер
17
Створення нового освітнього простору в школі та громаді

Проект дитячого бюджету має на меті створення зони відпочинку і навчання на подвір'ї біля школи.
У складі проекту передбачається облаштування таких елементів: місце для навчання (критий майданчик для позаурочних занять, майстер-класів, свят), ігрові елементи (гойдалки, драбини), місце для творчості (майданчик для малювання, садівництва), місця для відпочинку (гамаки, лави). Також передбачені конструкції різного спрямування (контейнери для роздільного збору відходів, парковка для велосипедів тощо).

Автор проєкту
Бюджет
526 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Шевченка, 93, Деснянський, Чернігів

Опис

Команда проєкту

1. Примак Валерія Вячеславівна - здобувач освіти 8-а класу; 2. Підгорна Катерина Петрівна - здобувач освіти 7-а класу; 3. Назимко Еріка Олександрівна - здобувач освіти 7-а класу; 4. Медвідь Валерія Дмитрівна - здобувач освіти 7-а класу; 5. Земська Юлія Борисівна - здобувач освіти 9-б класу; 6. Купцова Аміна Олексіївна – здобувач освіти 7-а класу; 7. Терещенко Ксенія Сергіївна – здобувач освіти 7-а класу; 8. Новік Катерина Анатоліївна - практичний психолог; 9. Дубравіна Вікторія Вікторівна; 10. Малець Людмила Іванівна.

Назва закладу загальної середньої освіти

Навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-інформаційно-технологічний ліцей № 16"

Повний опис Проєкту

Проект має на меті вирішити проблем:1.Відсутність вільного простору для навчання та відпочинку дітей. Створення зони на подвір'ї дозволить оптимально використовувати доступний простір і забезпечити місце для активного відпочинку та навчання.2.Післяпандемійна та посттравматична реабілітація дітей в умовах воєнного стану.Діти потребують підтримки та відновлення після важкого періоду стресу та обмежень.Проект сприятиме психологічному та фізичному благополуччю дітей та педагогів.3.Інтеграція освіти та розваг.4.Активна соціальна позиція дітей.5.Соціальна інтеграція та спільнота. Взаємодія з однолітками поза класними кімнатами сприятиме формуванню сильної спільноти та розвитку соціальних навичок.6.Фізичне здоров'я та активний спосіб життя.7.Практичні навички та творчість(місце для садівництва, дизайну, малювання)8. Екологічна свідомість.Проєкт буде спроектований з урахуванням екологічних принципів та спрямований на формування екологічної свідомості у дітей

Для кого цей Проєкт

Проєкт "ДивоДвір" створений для здобувачів освіти НВК №16, їхніх батьків, педпрацівників та для всіх дітей мікрорайону.

План заходів з реалізації Проєкту

1) Підготовчий етап : 1.1 Переговорні процедури; 1.2 Внесення змін в кошторис; 1.3 Зробити закупівлі; 1.4 Доставка товарів. 2) Будівельні матеріали; 2.1 Розчищення території; 2.3 Встановлення основної центральної конструкції; 2.4 Встановлення столиків, лавочок, сонячних батарей тощо; 2.5 Укладання плитки; 2.6 Висадження дерев та живопліту; 3) проведення шкільних заходів: конкурси, фестивалі, творчі зустрічі OpenAir; 4) оцінити результати: після завершення проєкту – оцінка результатів, заключні висновки.

Очікувані результати

збільшення кількості дітей, які проводять свій вільний час активно та з користю для свого здоров'я та розвитку; покращення фізичного та психологічного здоров'я дітей, які відвідують цей простір, завдяки можливості спілкуватись з однолітками; розвиток соціальних навичок та комунікативних здібностей у дітей, які навчаються в школі; підвищення привабливості школи для батьків та дітей, що допоможе збільшити кількість здобувачів освіти та покращити її репутацію; створення позитивного іміджу школи у громадськості, що допоможе залучити додаткові кошти для розвитку шкільної інфраструктури.

Фотографії