Сучасний волейбольний майданчик для розваги і навчання Брав участь

Доданий
06.05.2023
Номер
20
Фізична культура, спорт, здоров’я

Проєкт передбачає переобладнання спортивного майданчика на подвір’ї школи № 24, що сприятиме залученню підлітків до занять спортом, організації змістовного та активного дозвілля під час уроків та в позаурочний час.
Створення сучасного майданчика для гри у волейбол, шляхом заміни покриття, встановлення волейбольних стійок та огорожі, придбання інвентаря для гри.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Швець
Бюджет
526 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Толстого, 148, Чернігів

Опис

Команда проєкту

Кравець Тимофій - учень 9-го класу;Полуда Альона - учениця 9-го класу;Рень Карина - учениця 9-го класу; Свириденко Даніїл - учень 9-го класу; Сич Юлія - учениця 9-го класу; Столенець Аліса - учениця 9-го класу; Харченко Лілія – учениця 9-го класу; Харченко Юлія – мати учениці 9-го класу; Харченко Лілії; Швець Юлія – учитель; Шовкова Кіра - учениця 9-го класу

Назва закладу загальної середньої освіти

Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 24 Чернігівської міської ради Чернігівської області

Повний опис Проєкту

Мета проєкту: створення повноцінного середовища для занять спортом, зміцнення та збереження здоров’я дітей та дорослих. Популяризація здорового способу життя, створення сучасного спортивного простору для надання якісних освітніх послуг через проведення цікавих та креативних уроків фізичної культури та секційних занять. Урізноманітнення зайнятості учнів у позаурочний час, включаючи осіб з ООП,а також збільшення кількості спортивно-масових заходів.Проблема:школа розташована в спальному районі, де немає місць для занять фізкультурою та спортом. На її території є застарілий спортивний майданчик,який позбавлений елементарних складових зовнішнього благоустрію: старе покриттям з вибоїнами, яке під час дощу заливає водою, що унеможливлює заняття, ржаві стійки та футбольні ворота, територія без огорожі. У нашій школі волейбол користується популярністю, учні школи та дорослі займаються на території школи, тому цей проєкт є дуже важливим для учнів та мешканців мікрорайону.

Для кого цей Проєкт

Для всіх учнів школи та жителів мікрорайону.

План заходів з реалізації Проєкту

Демонтаж асфальту. Демонтаж старих стійок. Укладання сучасного покриття. Закупівля обладнання та матеріалів. Доставка закуплених матеріалів та обладнання. Встановлення стійок Встановлення огорожі . Встановлення лавок. Облаштування зеленої зони. Проведення урочистого відкриття майданчика Проведення спортивних заходів.

Очікувані результати

Створений майданчик – 1шт. Гурток з волейболу займається на майданчику (45 учнів). Змагання будуть проведені для учнів 5-11 класів та команди вчителів. (12 змагань, 150 осіб). Організоване дозвілля для місцевих жителів (100 осіб).

Фотографії