Дитяча зона комфорту «Перезавантаження» Брав участь

Доданий
07.05.2023
Номер
26
Створення нового освітнього простору в школі та громаді

Наша школа частково була пошкоджена в березні 2022 року. Це все негативно вплинуло на психо-емоційний стан усіх учасників освітнього процесу, зокрема на дітей. Але ми об’єдналися для того, щоб відновити школу, осучаснити її, зробити ще кращою, ніж вона була до війни. Наш проєкт передбачає створення дитячого простору комфорту «Перезавантаження» на 2 поверсі школи шляхом зонування, встановлення меблів та інтерактивного обладнання. Саме тут діти зможуть перезавантажитися після розумової діяльності, цікаво відпочити, з користю провести час та й просто поспілкуватися в комфортних умовах.

Автор проєкту
Марія
Марія Храпата
Бюджет
526 437 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Доценка, 9, Чернігів

Опис

Команда проєкту

Храпата Ліна Іванівна – заступник директора з виховної роботи. Добридень Лілія Ігорівна – педагог-організатор. Співак Володимир Олександрович – учитель. Троян Марія – учениця 10-А кл. Федоренко Владислава – учениця 10-А кл. Родинченко Анастасія – учениця 10-А кл. Храпата Марія – учениця 9-Б кл. Ісмайилова Рушана – учениця 11-Б кл. Прищепа Юлія – учениця 10-Б класу. Зуй Анна – учениця 10-Б класу. Ботвинко Наталія Михайлівна – мати учениці 9-Б кл.

Назва закладу загальної середньої освіти

Чернігівська загальноосвітня школа I-III ступенів №29 Чернігівської міської ради Чернігівської області

Повний опис Проєкту

Наш проєкт передбачає облаштування в коридорі 2 поверху школи зонованих просторів для відпочинку із сучасними м’якими меблями, столиками для настільних ігор, розвивальними ігровими зонами, інтерактивною підлогою, Smart-дошкою та острівками творчості. Зона релаксу дасть можливість дітям усамітнитися, пограти в спокійні настільні ігри або почитати улюблену книгу. Окремий простір займатиме розважальна зона, головним елементом якої є інтерактивна підлога. Вона буде цікавою для школярів різного віку. Візуальні ефекти перетворюють підлогу на захопливе місце не тільки для розваг, а й для навчальних вправ. Учні, у яких багато енергії, зможуть теж собі знайти заняття, граючи в настільний футбол. Для організації та проведення музичних перерв, майстер-класів, перегляду мультфільмів та відеосюжетів про шкільне життя планується встановити Smart-дошку. Саме в таких комфортних умовах діти зможуть змістовно та цікаво проводити перерви, емоційно перезавантажитися та відволіктися від своїх гаджетів.

Для кого цей Проєкт

Проєкт орієнтований для учнів 5-11 класів (580 учнів), педагогічного та батьківського колективів.

План заходів з реалізації Проєкту

1. Перемовини з постачальниками, укладання договорів, уточнення реальної ціни товарів 2. Підготовка приміщення та корегування дизайну 3. Придбання меблів, інтерактивних систем, настільних ігор, книжок.4. Розміщення стелажів для книг та настільних ігор5. Встановлення м′яких меблів.6. Монтаж інтерактивної підлоги та Smart-дошки.7. Заповнення простору цікавою літературою та настільними іграми.8. Завершення декорування, монтаж ролет на вікна. 9. Налаштування обладнання. 10. Презентація новоствореного простору. 11. Проведення різноманітних активностей: майстер-класів, зустрічей, тренінгів і т.п.

Очікувані результати

1. Створення зони комфорту позитивно вплине на емоційний стан учнів, дозволить раціонально використовувати простір та налагоджувати процес спілкування між учнями різних класів. 2. Підвищення рівня всебічного розвитку школярів; забезпечення атмосфери позитивного спілкування учнів; створення умов для змістовного дозвілля; сприяння організації рухової діяльності і активного відпочинку.

Фотографії