Relax room Брав участь

Доданий
06.05.2023
Номер
9
Створення нового освітнього простору в школі та громаді

Проектом передбачено облаштування кімнати для проведення вільного часу та відпочинку. Кімнату можна використовувати для спілкування учнів, вчителів та батьків, для проведення семінарів, зборів, свят чи тематичних подій.

Автор проєкту
Яна
Яна Іванова
Бюджет
526 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Малясова, 14, Чернігів

Опис

Команда проєкту

1. Анкудінова Єлизавета Миколаївна, учениця 7 класу. 2. Щербина Христина Максимівна, учениця 8 класу. 3. Кучерява Анастасія Анатоліївна, учениця 8 класу. 4. Мова Іван Олександрович, учень 8 класу. 6. Можарівська Марія Максимівна, учениця 7 класу. 7. Микитенко Валерія Юріївна, учениця 8 класу. 8 . Сущева Ангеліна Олександрівна, учениця 7 класу. 9. Іванова Яна Олександрівна, педагог-організатор. 10. Хатимирський Віктор Михайлович, вчитель фізики.

Назва закладу загальної середньої освіти

Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17 Чернігівської міської ради Чернігівської області

Повний опис Проєкту

Мета проєкту: створення Relax room для учнів, учителів, батьків мікрорайону, це місце де можна відпочити і перезавантажитись.
Проблема: у школі не має зони для відпочинку, де можна було б провести час в перервах між уроками як учням, так і вчителям.
Вирішення проблеми: підходяще приміщення є, але його необхідно переобладнати, пофарбувати підлогу, змінити шпалери, закупити обладнання.
Обгрунтування необхідності реалізації проєкту: у нашому закладі є кімната,яку можна використовувати як релакс рум. Цією кімнатою могли б користуватися і вчителі, оскільки повноцінної учительської в школі не має. Тут можна проводити вільний час, розслабитись, передбачається створення зони релаксу, зони брейк-кави, де можна перекусити і випити чай або каву, зони майстер класів або тематичних семінарів. Тако ж в нашій релакс рум можна проводити батьківські збори, літературні читання, тематичні заходи, ігротеки.

Для кого цей Проєкт

Для учнів 1-9 класів, вчителів та батьків мікрорайону

План заходів з реалізації Проєкту

1. Змінити шпалери - І місць 2. Пофарбувати білою фарбою підлогу - І місяць 3. Купити необхідні матеріали і обладнання - ІІ місяць. 4. Облаштування простору - розставити меблі та матеріали ІІ місяць. 5.Урочисте відкриття - ІІІ місяць.6. Використання простору - творчі зустрічі, літературні читання, відпочинок. Простір одночасно зможе відвідувати до 10 учнів. До кінця року плануємо провести до 15 заходів.

Очікувані результати

Від реалізації цього проєкту ми очікуємо бачити більш щасливих учнів, які зможуть розслабитися після уроків, а також задоволених вчителів, які зможуть в релакс рум з комфортом готуватися до уроків.

Фотографії