Новий освітній простір “Place of Relaxation and Education “PRE-ТВОРЧИЙ” Брав участь

Доданий
07.05.2023
Номер
22
Створення нового освітнього простору в школі та громаді

Проект передбачає створення іноваційного простору для учнів, вчителів та гостей школи.
Простір включатиме такі зони:
культурно-мистецьку, де будуть відбуватись цікаві зустрічі , виставки, вистави;
навчально-пізнавальну, де працюватимуть різноманітні гуртки;
простір для неформальної освіти з доступом до Інтернету; розвивально-ігрову з настільними іграми, місце проведення квестів.

Автор проєкту
Олена
Олена Новик
Бюджет
525 616 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Івана Мазепи (Щорса), 35, Чернігів

Опис

Команда проєкту

1. Бутько Вікторія - учениця 9 класу 2. Коросташовець Євгенія - учениця 8 класу 3. Куцик Марія - учениця 8 класу 4. Лось Яна - учениця 9 класу 5. Люшньов Дмитро - учень 5 класу 6. Недоступ В’ячеслав - учень 9 класу 7. Новик Олена – педагог-організатор 8. Новик Яна - сестра учня, випускниця школи 9. Примак Юлія - соціальний педагог 10.Скалюн Арина - учениця 6 класу

Назва закладу загальної середньої освіти

Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 Чернігівської міської ради Чернігівської області

Повний опис Проєкту

Мета проекту:
Організувати новий простір для комфортного навчання та відпочинку учнів, для спілкування, обміну думками та творчими ідеями, розвитку природних задатків та здібностей, емоційного інтелекту, задоволення пізнавальних та творчих інтересів школярів, балансування навчальної роботи з дозвіллям.
Проблема:
Карантинні заходи під час епідемії та військові дії призвели до тривалого перебування учасників навчального процесу на дистанційному навчанні. Це значно позначилося на емоційному стані і дітей, і дорослих. Школа зазнала значних ушкоджень під час військових дій в березні 2022 року. Хоча ідуть ремонтні роботи, в їх кошторис не закладено кошти на створення нового простору для позаурочної діяльності учнівської спільноти.
Пропонований шлях вирішення проблеми:
Реконструкція та відновлення великої класної кімнати дозволить створити новий навчально-розвивальний простір у школі. Оновлений шкільний хаб приверне увагу та стане місцем цікавих зустрічей, відпочинку для учасників освіт

Для кого цей Проєкт

Проект призначений для користування учнями, вчителями, батьками та гостями школи.

План заходів з реалізації Проєкту

1. Закупівля матеріалів, обладнання. 2. Доставка матеріалів та обладнання. 3. Художнє оформлення стін. 4. Підключення обладнання 4. Облаштування простору меблями згідно проєкту. 5. Проведення заходів, занять, творчих зустрічей.

Очікувані результати

1.Оновлення та модернізація шкільного приміщення для проведення цікавого та мотивованого навчання, виховання та дозвілля . 2.Створення безпечного розвивального середовища, емоційно сприятливого простору. 3.Виховання культури спілкування, естетичних смаків, дотримання гармонійних, доброзичливих взаємин між учнями, педагогами та громадою.

Фотографії